Διαχείριση δασικού οικοσυστήματος

Όλα | 2020 | 2013 | 2008

2020

 • 10/01/2020 - Σύνοψη Διαμεσολάβησης
  - Μελέτη αποκατάστασης δασικής έκτασης στο Πλανητέρο
  Ο Συνήγορος του Πολίτη κλήθηκε να διαμεσολαβήσει για τη μη υποβολή Μελέτης Αποκατάστασης από τους υπόχρεους σε ιδιωτική δασική έκταση στην ΤΚ Πλανητέρου. Επίσης, με παράλληλη αναφορά κλήθηκε να διαμεσολαβήσει για τον έλεγχο έγκρισης δόμησης και οικοδομικής άδειας που αφορούσαν την επισκευή και αποκατάσταση παραδοσιακών κτισμάτων στην ευρύτερη έκταση.

2013

2008

 • 29/10/2008 - Περίληψη
  - Μέτρα προστασίας του αισθητικού δάσους ΚΑισαριανής από την ανάπτυξη βαμβακίασης
  Ο Συνήγορος του Πολίτη εξέτασε αναφορές για τη χρήση εντομοκτόνων στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης της βαμβακίασης στα πεύκα του αισθητικού δάσους της Καισαριανής.
 • 17/07/2008 - Έγγραφο
  - Διαπιστώσεις του Συνηγόρου του Πολίτη από την επίσκεψη του στην πυρόπληκτη Εύβοια
  Στις 3-5 Ιουλίου 2008 ο Συνήγορος του Πολίτη Γιώργος Καμίνης , μαζί με τους Βοηθούς Συνηγόρους Χρύσα Χατζή και Γιάννη Σακέλη και ομάδα ειδικών επιστημόνων του Συνηγόρου του Ποίτη, επισκέφθηκε τις πληγείσες από τις καταστροφικές πυρκαγιές του θέρους του 2008 περιοχές του Νομού Ευβοίας.Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσο αυτεπάγγελτης έρευνας που διεξάγει η Αρχή προκειμένου α διακριβωθούν τα μέτραπου έχουν ληφθεί ή πρόκειται να ληφθούν α) για τους πυροποαθείς β) προς αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών και γ) προς αποτροπή παρόμοιων καταστρεπτικών φιανομένων

Σχετικές Τοποθεσίες

ΑρχήΕργαλεία


Δείτε επίσης

Αρχή

Αρχή


Αρχή