Επίσκεψη του Συνήγορου του Πολίτη στη Γεωργία-Τιφλίδα

Επίσκεψη του Συνήγορου του Πολίτη στη Γεωργία-Τιφλίδα

Από τις 30 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη εργασίας του Συνήγορου του Πολίτη κου Γ. Καμίνη, της Βοηθού Συνήγορου υπεύθυνης για τον Κύκλο 'Ποιότητα Ζωής' κας Χρ. Χατζή και του υπεύθυνου του προγράμματος EYNOMIA κ. Δημ. Χριστόπουλου στα γραφεία του ομόλογου θεσμού της Γεωργίας, στο Τιφλίδα (Τμπιλισι). Πρόκειται για τη δεύτερη διμερή συνάντηση των δύο θεσμών, σε συνέχεια της επίσκεψης αντιπροσωπίας του Γεωργιανού Συνήγορου του Πολίτη με επικεφαλής τον κο Sozer Subari, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2006.
Η ελληνική αντιπροσωπεία συναντήθηκε με το προσωπικό του θεσμού του Συνήγορου του Πολίτη της Γεωργίας, εκπροσώπους θρησκευτικών μειωνοτήτων στη Γεωργία και μέλη της ελληνικής κοινότητας στη χώρα.
Οι κύριοι Καμίνης και Subari συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους στο πλαίσιο του προγράμματος EUNOMIA, συνδιοργανώνοντας ένα διεθνές συνέδριο με τίτλο 'Μειονότητες και Συνήγορος του Πολίτη' την άνοιξη του 2008 στην Τιφλίδα για τα 10η επέτειο της ίδρυσης του Γεωργιανού θεσμού.

ΑρχήΕργαλεία


Δείτε επίσης

Αρχή

Αρχή


Αρχή