Γραφείο Συνηγόρου στη Θεσσαλονίκη συζήτησαν ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και ο Συνήγορος του Πολίτη Ανδρέας Ποττάκης

Τη δημιουργία γραφείου Συνηγόρου του Πολίτη στη Θεσσαλονίκη συζήτησαν ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Ανδρέας Ποττάκης

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη επισκέφθηκε σήμερα ο Συνήγορος του Πολίτη Ανδρέας Ποττάκης. Θέμα της συνάντησης τους ήταν η δημιουργία γραφείου Συνηγόρου του Πολίτη στη Θεσσαλονίκη, για την ενίσχυση της παρουσίας της Ανεξάρτητης Αρχής σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Γιώργος Μόσχος, Βοηθός Συνήγορος για τα Δικαιώματα του Παιδιού, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης Θωμάς Ψαρράς, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Απόστολος Αγγελόπουλος, καθώς και στελέχη του Δήμου.

«Δρομολογήσαμε πράγματι όλες τις διαδικασίες προκειμένου μέσα σε ένα σύντομο χρονοδιάγραμμα να έχουμε ουσιαστικά αποτελέσματα. Θα είμαστε σε συνεχή επαφή και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του έτους θα είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε και το αίτημα που υπάρχει για τη μεγαλύτερη και πιο έντονη παρουσία του θεσμού του Συνηγόρου του Πολίτη σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη» δήλωσε ο Συνήγορος του Πολίτη Ανδρέας Ποττάκης.

«Είχαμε σήμερα την επίσκεψη του Συνηγόρου του Πολίτη Ανδρέα Ποττάκη, με τον οποίο συζητήσαμε και επιβεβαιώσαμε την καταρχήν βούληση του Δήμου να στηρίξει τη δημιουργία ενός Γραφείου, το οποίο θα εξυπηρετεί τις λειτουργίες του Συνηγόρου του Πολίτη στη Θεσσαλονίκη, σαν κέντρο συνολικότερο για τη Βόρεια Ελλάδα» σημείωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Συμπληρωματικά Αρχεία

Σχετικές Τοποθεσίες

ΑρχήΕργαλεία


Δείτε επίσης

Αρχή

Αρχή


Αρχή